pro-health-medical

Pro Health Medical

Pro Health Medical  is al ruim 25 jaar het onderzoekscentrum binnen Nederland, maar ook in het buitenland. Het laboratorium werkt met vele internationale labs samen om voor u de beste onderzoeken uit te voeren.

Laboratorium Pro Health Medical  is in 1990 opgericht door Theodoor Scheepers. Het laboratorium dankt zijn naam aan de moedermaatschappij Pro Health, werken aan en voor de gezondheid van mensen – Pro Health.

Nu, ruim 25 jaar later, is het laboratorium uitgegroeid tot een medische organisatie met contacten over de hele wereld. Opdrachten worden ontvangen uit Nederland, België, Duitsland en andere landen.

Belangrijkste onderzoeken:

Pro Health Medical heeft ruim 1500 onderzoeken in het onderzoekspakket. De meest aangevraagde onderzoeken worden hieronder beschreven:

  • Dysbiose (Darmflora onderzoek)
  • Voedselovergevoeligheid onderzoek (ImuPro)
  • NeuroSpot (Uitgebreid stressprofiel)
  • Teekonderzoek
  • Cortisol speekseltest

Pro Health Medical is intermediair en verzorgt de logistiek van bloed en resultaten. Daarnaast is het laboratorium verbonden aan NOVA Health & Medical Centre en het centraal punt waar al de onderzoeken worden aangevraagd door de behandelaars. Wenst u ook gericht onderzoek aan te vragen? Neem dan contact op met één van de behandelaars verbonden aan NOVA Health & Medical Centre. Zij kunnen u begeleiden en adviseren welke onderzoeken voor u geschikt zijn. Meer informatie ontvangen over de onderzoeksmogelijkheden? Neem dan contact op.

Voedselintolerantie test

De ImuPro is de meest bekende en aangevraagde voedselintolerantie test. De testresultaten laten een uitgebreide rapportage zien van voedsel IgG-Type III reacties. Een voedselintolerantie wordt ook wel een voedselovergevoeligheidtest genoemd.

Klik op onderstaande button voor meer informatie.

Behandelingen

Aan de hand van de onderzoeksresultaten en anamnese kunnen de behandelaars voor u een behandeling samenstellen. Neem contact op met één van de behandelaars via onderstaande button.

Adviezen

De behandelaars van NOVA Health & Medical Centre kijken samen naar u welke onderzoeken er gedaan kunnen worden. Laat specialistisch onderzoek uitvoeren via de behandelaars van NOVA Health & Medical Centre.

Meer informatie over de behandelingen en onderzoeken van Noviomedic?

Bezoek de website van Pro Health Medical

Pro Health Medical

Onderdeel van
NOVA Health & Medical Centre

Specialistisch medisch laboratorium

Uitgebreid assortiment aan onderzoeksmogelijkheden

Al ruim 25 jaar een begrip in Nederland en buitenland

Directe samenwerking met de behandelaars

Pro Health Medical

Neem contact op met de behandelaars van NOVA Health & Medical Centre
    Contactgegevens

    Pro Health Medical